Žena bivšeg igrača Intera otvorila "Onlyfans" nalog i šokirala cenom za golišave fotke

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rumunka rešila da zaradi

Madalina Daminuca, supruga rumunskog fudbalera Kristijana Daminuce, jedna je od retkih supruga igrača, barem kada je u pitanju Balkan, koja je otvorila nalog na "Onlyfans" platformi!

Daminuca je svojevremeno igrao u mlađim kategorijama Intera, zabeležio je jedan nastup i za prvi tim, a tokom karijere je nosio dresove Modene, Temišvara, Dinama iz Bukurešta i velikog broja drugih timova iz domovine.

Sa Madalinom u braku ima dvoje dece, a pomenuta žena, koju iz milošte zovu "Koki", je u razgovoru za rumunske medije otkrila zbog čega je odlučila da prodaje svoje golišave fotke.

- Sada je to moda. Nije pogrešno, mada sam već počela da dobijam poruke kakav primer dajem deci. Zaista, u tome nema ništa loše. Mnoge svetske zvezde to rade.

Ukratko, ona je nalog otvorila kako bi zaradila dodatni novac i svoj eksplicitni sadržaj prodaje za 20 dolara koliko je mesečna pretplata.

Madalina Daminuta Printskrin: Onlyfans/cokadaminuta

A na pitanje kako je njen muž reagovao, Madalina je rekla:

- Veoma je otvoren. Imam sreću da me razume, ne smeta mu i zaista me podržava. Nije ni ljubomoran, nema razloga. Pomaže mi u onome što ja želim.


(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™

    18. februar 2023 | 12:38

    Opasnije su bolesti koje ne bole jer tada nisi svestan da si bolestan i ne lečiš se dok ne bude kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA