Letos potrošio 220.000 na venčanje, sada je ovaj slavni fudbaler na pragu razvoda

 
 ≫ 
  • 1

Teški dani su pred nekadašnim asom Totenhema

Džermejn Defo, nekadašnji legendarni napadač Premijer lige, našao se u centru pažnje britanske javnosti prvih dana 2023. godine - i to sve zbog krize u bračnom životu!

Naime, tamošnji tabloidi tvrde da je Defo praktično pred razvodom sa suprugom Donom Tirni samo nekoliko meseci nakon što je na venčanje potrošio oko 220.000 evra.

Kao razlog su naveli to da je par razdvojenom proveo božićne i novogodišnje praznike, kao i da duže vreme nisu objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Defo je, na primer, Božić proveo na Santa Luciji, dok je Dona ostala kod kuće u Glazgovu.

- Čini se da je brak u problemima. Pomislili biste da bi hteli da provedu svoj prvi Božić zajedno kao muž i žena, ali nisu. Tako da stvari ne izgledaju nimalo dobro - prenosi "San" reči svog izvora bliskog porodici.

Isti mediji je mesec dana nakon svadbe, odnosno sredinom jula prošle godine, na svojoj naslovnoj strani objavio ispovest jedne medicinske sestre s kojm je Defo hteo da bude. A upravo je to navodno poremetilo odnose pomenutog para.

- Upoznala sam Džermejna nekoliko godina ranije u baru, ali se ništa nije desilo. Ostali smo u kontaktu preko Whatsappa, ali nismo komunicirali dugo. Ali onda je počeo da mi šalje poruke na Instagramu u julu. Očajnički je želeo da me vidi i dosta smo flertovali. Ali na kraju, nije baš bio šarmantan. Očigledno mu je samo jedna stvar bila na umu. Onda, kad sam shvatila da se oženio u međuvremenu, nisam htela ništa dalje. Ne bi bilo fer prema njegovoj ženi.

Džermejn Defo Foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Ko još radi ovo pošto kaže da bi proveo život s nekim? Valjda je osetio moć, kao moćan i bogati bivši fudbaler. Bilo mi je zanimljivo da se dopisujemo, ali nije imalo smisla više. Shvatila sam da on ima ženu i da gubim vreme. Osećam se loše sad zbog svega - rekla je medicinska sestra, čiji identitet The Sun nije objavio.

Defo je, inače, tokom karijere igrao za Vest Hem, Portsmut, Bornmut, Sanderlend, Rendžers i Totenhem, klub čija je legenda postao. Takođe, bio je i reprezentativac Engleske.

Video: Vruć video obnaženih Argentinki koje su izazvale skandal na finalu Mundijala

(Telegraf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hsc

    2. januar 2023 | 10:39

    To mu je nedeljna plata.. Kao kada bi srbin sa prosečnom platom dao recimo 180e za svadbu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA