Najbezobraznija devojka fudbalskog sveta opet dominira: Snimkom gluteusa u ogledalu zapalila Instagram

 
 ≫ 
  • 3

Odmor na Maldivima je očigledno na dobar način uticao na ovu ženu

Kada se uz vas vezuju samo fudbalski skandali, onda ste i zaslužili epitet "najbeozbraznije devojke" u svetu fudbala. Tako nešto opisuje Vandu Ikardi, koja je ponovo odlučila da "zapali" Instagram snimkom svog gluteusa.

Naime, porodica Ikardi trenutno odmara na Maldivima, gde Mauro pokušava se napuni energijom za sezonu koja mu predstoji u dresu PSŽ-a, pošto još nije izvesno da li će promeniti sredinu, jer i to mu zavisi od supruge, koja mu je i menadžer.

Ova porodica se dosta i namučila u proteklom periodu zbog navoda da su pred rastankom zbog afera i Maura i Vande, ali očigledno je da ljubav pobeđuje i odmor na Maldivima rešavaju neke stvari. Kako je izgledao snimak iz ogledala, možete pogledati u videu na početku teksta, dok u nastavku možete pronaći i još neke fotografije jedne od najseksipilnijih žena iz sveta fudbala.

Video: Vanda Ikardi pokazala crni čipkani brus: Grudi na izvolte, naziru se bradavice

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    20. jun 2022 | 21:14

    Ma nije valjda zapalila instagram!?!

  • Hahaha

    20. jun 2022 | 22:43

    Devojka ko svaka starleta, samo sto se ova Starleta razlikuje iz Starlete iz Velike Plane je to sto ova Vanda ima jedno 50 miliona evra na racunu pa moze da placa da o njoj pisu da je najbolja. Ovako da ne znate koja je, prosek devojka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA