Otkriveno ko je prsata devojka s kojom je najskuplji fudbaler Premijer lige lumpovao na Ibici

 
 ≫ 
  • 5

Griliš uhvaćen u društvu britanske TV zvezde

Džek Griliš Foto: Profimedia/IMP FEATURES / BACKGRID

Krilni napadač Mančester Sitija Džek Griliš poslednjih dana bio je meta "paparaca" koji su ga na Ibici uhvatili u društvu prsate plavuše, i to dok je njegova devojka Saša Atvud, inače manekenka, bila u Kanu na snimanju.

Kako mediji u Engleskpoj prenose, Griliš je bio u društvu Kloi Šaloner, tamošnja TV zvezda, koja je sa drugaricom i Grilišom "partijala" u privatnom delu rezervisanom samo za bogate i slavne.

Nije poznato otkud Kloi u društvu fudbalera Sitija, dok mediji ističu da je Griliš na Ibicu otišao kako bi proslavio svoju prvu titulu šampiona Engleske.

U međuvremenu je ponovo dobio poziv sleektora Engleske Gereta Sautgejta i tih nekoliko slobodnih dana proveo je na suncu u društvu prijatelja i atraktivnih devojaka.

Grilš je već u ponedeljak stigao u domovinu i priključio se saigračima u reprezentaciji koju u junu očekuju četiri meča u Ligi nacija: dva protiv Mađarskete protiv Nemačke i Italije.

U nastavku možete pogledati i fotografije Grilišove devoije Saše Atvud:


Video: Fudbalska sutkinja sa ogromnim grudima završila na sajtu za odrasle: Pokrali joj eksplicitne snimke

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    31. maj 2022 | 09:50

    Jrl to onaj sto ne zna da pokaže na mapi ne odakle je nego ni Veliku Britaniju da nađe?Ovo ako se ne uda za takvog lika promašilo je karijeru.Nije ni čudo gde hrli planeta kada su ovakvi danas superiorni i bogati,moćni dok prosecno normalan i zdrav čovrk nema mogućnost da se razmnožava i utiče na zlo zvano novac,nema nikakve sanse protiv ovoga.

  • Mislim

    31. maj 2022 | 09:50

    Da bi me mogla imat kad pozeli.😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA