≫ 

Olimpijke se skinule gole za Plejboj, pa stigle na ZOI po medalju

Golišave fotke se očekuju u izdanju Plejboja za mesec mart

  • 0

Nemica Lisa Bukvic i Austrlijanka Dženin Flok skinule su se za nemačko izdanje Plejboja neposredno pred odlazak na Zimske olimpijske igre u Pekingu!

Njih dve su odlučile da se skinu kako bi istakle važnost prirodne lepote i poslale jaku poruku svim ženama da ne treba da se stide svog tela.

Lisa se takmiči bobu dvosedu, Dženin u skeletonu, a obe su na svojim Instagram profilila podelile fotografije naslovne strane magazina koji će "svetlo dana" ugledati u martu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Lιѕa Вυcĸwιтz OLY (@lisa_buckwitz)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Playboy Deutschland (@playboygermany)

- Svaka žena sme da bude gola i nijedna se ne sme da se stidi svog tela. Na primer, ja imam nekoliko mišića više – pa šta? Htela sam da pokažem da je i to žensko telo. Ne moram da se skrivam, jer sam sportistkinja. Nijedna žena ne mora da se skriva - rekla je Bukvic, dok je Flok dodala:

- Želim da pokažem da prirodno telo može da bude lepo. Ono na kojem se ništa nije radilo. Nisam imala estetske operacije i stojim pri onome šta imam. Svaka žena može da bude ponosna na svoje telo.

Lisa Bukvic je inače osvojila zlatnu medalju na prethodnim ZOI, dok je Flok u periodu od 2013. do 2022. osvojila čak 10 medaja na svetskim prvenstvima. U nastavku možete pogledati i galeriju njihovoh fotografija:


Video: Izgleda kao savršena lepotica koju je neko napravio: Olimpijska šampionka se ne stidi da to pokaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA