Cirbes raskinuo sa prelepom manekenkom, ona mu se "sveti" vrelim fotkama i sunčanjem bez kupaćeg

 
  • 3

Pukla je ljubav između košarkaša Zvezde i atraktivnog nemačkog foto-modela

Majk Cirbes se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu, ali ovoga puta, za razliku od svog prethodnog mandata, sa njim nije njegova lepša polovina.

Tada je Cirbes živeo sa atraktivnom manekenkom Viktorijom Zontag, koja je izazivala veliku pažnju na utakmicama Crvene zvezde, koje je pratila.

"Gorele" su i društvene mreže zbog njih i noćnih provoda u Beogradu, ali i kasnije kada je Cirbes odlučio da nastavi karijeru u Dubaiju, gde je krenula i njegova devojkam.

Međutim, iako je veza izgledala skladno, njih dvoje su raskinuli, obrisali su sve zajedničke fotografije sa Instagrama na svojim profilima, a Cirbes je prestao i da prati svoju bivšu devojku.

Cirbes će pokušati da u trećem mandatu u Zvezdi "oživi karijeru". Ipak, na startu je imao peh da je dobio korona virus, pa nije na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću na startu sezone.

Sa druge strane, njegova bivša devojka uživa u slobodi i živi punim plućima, pa se tako opustila možda i preko granice ukusa, pa je objavila čak i fotografiju na kojoj je bez odeće dok je bila na jednom VIP putovanju.

Kada vidite fotografije, onda je i jasno zašto je Cirbes prestao da je prati na Instagramu.


Video: Kako je prelepa devojka Maika Cirbesa bila očarana Delijama i Zvezdom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    4. oktobar 2021 | 15:48

    Ogromnu gresku je napravila ako ga je pustila samog u BG,gde glavnu igru vode splavarke,silikonke,starlete,sponzoruse,devojko ti nisi imala sansu da ga"sacuvas"za sebe pored"bg dama"...😄😉😄

  • Geometar

    4. oktobar 2021 | 16:04

    Ako je ona manekenka onda je sve otišlo u tri lepe

  • Nogara

    4. oktobar 2021 | 17:34

    Baa 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA