Bivši igrač Zvezde livadu na brdu pretvorio u rajsku vilu s bazenom: Dobio je nešto neprocenjivo!

Posle napornih radova zadovoljsto u nestvarnom pogledu je još veće

  • 29
Elvir Bolić. fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine Elvir Bolić u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine; Foto: MN Press

Mnogi fudbaleri koji su imali uspešne karijere omogućili su sebi luksuzan život i kuće kakve se mogu samo poželeti. Takav je slučaj i sa Elvirom Bolićem, nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde i bivšim reprezentativcem Bosne i Hercegovine.

Bolić je ove godine izgradio pravu vilu na Poljinama, brdu nadomak Sarajeva, čija je izgradnja počela 2019. godine.

Dok mnogi sportisti u Srbiji, ali i u regionu, hrle da žive u centru, Bolić je sebi izgradio pravi mali raj u "vazdušnoj banji" u okolini Sarajeva, koji važi za jedan od najzagađenijih gradova u svetu.

To se može videti i na mnogim snimcima i slikama koje Bolić objavljuje na svom profilu na Instagramu, jer je često Sarajevo pod smogom i maglom dok je on na čistom vazduhu i sa visine gleda na čitav grad i udiše svež vazduh.

Fudbaler nije mogao bolje da uloži novac, jer je dobio nešto što nema cenu - zdrav vazduh, nestvaran pogled na čitav grad, mir i uživanje u prirodi, a na sve to, grad mu je na svega nekoliko minuta vožnje.

Bolić je na svom Instagramu objavio i kako je tekao čitav proces izgradnje vile, koja je pravo arhitektonsko remek delo. Ovakvog doma se ne bi postideli ni najbogatiji ljudi sveta jer omogućava čist užitak uz "pogled od milion dolara" iz sopstvenog bazena.

Bivši napadač, koji je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 51 meč i postigao 22 gola, snimao je čitav proces izgranje svog doma koji se prostire na 470 kvadrata iz velelepni bazen, od merenja geometara, preko izlivanja temelja, do završnih molerskih radova.

Pogledajte kako je izgledao plac pre nego što je vila izgrađena, i kako je tekla sama gradnja:

Pogledajte kako vila izgleda danas:

Video: Kako izgleda vila Elvira Bolića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA