Božićne fotke najboljih sportista sveta: Bajka Mesija i Ronalda, Adrijano je hit, tu su Nole i Salah

 
 
  • 4

Slavi se u mnogim domovima širom planete

Mnogi sportisti širom sveta danas proslavljaju Božić po gregorijanskom kalendaru. Pošto za danas sporta ima malo, većina je ostala u svojim domovima i proslavila najradosniji praznik sa svojim najbližima.

Instagram profili većine najpoznatijih sportista preplavljeni su fotografijama pored jelke, koje su okićene uz poklone koji se nalaze ispod drveta.

Mnogi su se potrudili da što kreativnije proslave Božić i da od svojih domova naprave pravu novogodišnju i božićnu idilu, kao u bajkama.

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su napravili pravi bajkovit prizor sa svojim izabranicama i decom, identično je i sa Konorom Mekgregorom, Alešandre Patom, Dejvidom Bekamom...

Posebno zanimljivu fotografiju objavio je legendarni fudbaler Adrijano, koji je pozirao sa božićnom ćurkom. Kilijan Empape je pozirao ispred drveta sa svojom majkom, dok je bilo i sportista koji su tu bili sa svojim lepšim polovinama koje su se "skockale", poput devojke Lautara Martineza.

Božić je proslavio i Mohamed Salah, koji je po religiji musliman, pa je to izazvalo reakcije njegovih sunarodnika iz Egipta.

Od srpskih sportista, izdvaja se Novak Đoković, koji je na svom profilu objavio čestitku svojim fanovima širom sveta koji proslavljaju Božić. Takođe, tu je i Ana Ivanović sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a pomenućemo i sportiste koji nisu nastupali pod zastavom Srbije, ali imaju poreklo iz naše zemlje - Andreu Petković i Bojana Krkića.

Pogledajte kako su svi oni izgledali u galeriji koja je pred vama:

Video: Dronom prikazano rajsko dvorište, kamere ušle u bioskop, SPA...Zavirite u Novakovu kuću u Marbelji

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    25. decembar 2020 | 12:52

    Jel samo ja primecujem da su svi ovi ljudi “ normalni” i skromni na slikama za razliku od nase estrade na primer...

  • Bg

    25. decembar 2020 | 13:27

    Salah slavi Bozic da li je moguce

  • Persa

    26. decembar 2020 | 01:27

    ZASTO SU SVI U PIDZAMAMA?!?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA