Izboden 28 godina mlađi dečko Nejmarove majke: Umalo ga ubili, snimao se dok mu je krv lila niz vrat

 
 
  • 3

Tijago Ramos preživeo pravu dramu u Meksiku

Dečko Nejmarove majke, Nadin Gonsalveš, ponovo je u centru pažnje medija. Ovoga puta zbog snimka koji je objavio na svom profilu na Instagramu, gde navodi da su ga u Meksiku umalo ubili.

Tijago Ramos, koji je 28 godina mlađi od Nadin sa kojom se zabavlja, i koji je četiri godine mlađi od Nejmara, kome bi trebalo da bude "očuh", u snimku je objavio kako je umalo ubijen u jednom restoranu u Kankunu, gde je, kako navodi, izboden.

U snimku koji je objavio ovaj brazilski maneken, koga prati i glas da je gej, vidi se da mu je vrat obliven krvlju.

Nije poznato da li je ovaj slučaj prijavio policiji, ali je on poručio da ima broj osobe koja ga je napala, kao i da se neće na ovome završiti.

- Skoro su me ubili zbog nečlega što nisam uradio. Stigao sam u restoran i zatražio tanjir mesa. Ne znam šta se dogodilo. Ništa nisam uradio, ali mi nisu dozvolili da ostanem. Ovo neće ostati ovako. Imam broj osobe koja je to učinila, vratiću se u Meksiko - rekao je Ramos u snimku.

Nejmarov očuh je u videu takođe otkrio da je u momentu kada je bio napadnut bio sam, te da je Nejmarova majka, odletela za Brazil ranije, nakon što su zajedno doputovali u Kankun u hotelu sa pet zvezdica.

Nadin Gonsalveš je navodno Tijagu Ramosu dala "drugu šansu", pošto su i prošle nedelje zajedno odleteli za Panamu iz Sao Paula.

U nastavku pogledajte i fotografije Nejmarove majke:

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA