Sve što žene žele Ronaldo je dao Georgini, stigao je i poklon od 700.000 evra!

 
 ≫ 
  • 1

Nije štedeo Portugalac na svojoj dragoj

"Terala" se lopta, davali golovi, novac se gomilao na kamari, otud i milioni na bankovnom računu Kristijana Ronalda. Stotine miliona.

U izobilju koje okružuje asa Juventusa naravno uživa i njegova lepša polovina Georgina Rodrigez, koja je, ako je verovati engleskim medijima, dobila od svog dragog dijamantski Kartijeov prsten vredan skoro 700.000 dolara.

Novinari britanskog "Sana" su došli do ovog zaključka jer je Georgina sa tri emotikona koji šalju ljubav, prokomentarisala upravo taj Kartijeov prsten na jednom od statusa. Neko je ispod još ispisao "Georgina i Ronaldo najbolji par", što nema baš mnogo veze sa time da li je ona dobila ovaj prsten od Ronalda, ali postoje, eto, određeni "dokazi" koje ukazuju da ona poseduje ovaj zaista vredan dragi kamen.

dijamantski prsten instagram/lidia_ramirez_cartier

Englezi su čak napravili top listu parova, odnosno fudbalera koji su svojim suprgama i devojkama kupili skupoceno prstenje, pa je u tom rangiranju sada Ronaldo izbio na prvo mesto kao najizdašniji.

Drugi je golman Evertona Pikford, treći Ešli Kol, četvrti Kajl Voker... Svi oni su prilično ispod Portučgalca kada se gleda njihov trošak za svoje voljene.

Video: Neće vam biti dobro kad vidite usporeni snimak Georgininih čučnjeva

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA