Georgina otkrila kako su se smuvali ona i Ronaldo i zašto nisu mogli na prvom sastanku

 
  • 0

Imala je problem jer se u tom trenutku nalazila na svom radnom mestu

Devojka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, dala je intervju u kojem je pričala o vezi sa zvezdom Juventusa i njihovim počecima. Kako je otkrila, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled kod oboje, a interesantno je da su se sreli dva puta uzastopno na događajima koji su organizovali brendovi poput Gučija i drugih modnih kuća.

- Prvi put smo se sreli dok sam ja radila u Gučiju kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, sreli smo se i na događaju jednog drugog brenda i tek tada smo mogli da pričamo u opuštenoj atmosferi, van mog poslovnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled kod oboje - opisala je Georgina.

Ronaldo i Georgina imaju ćerku Alanu koju je ona rodila 2017. godine, dok Portugalac ima i desetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora i blizance Matea i Evu, koje je dobio od surogat majke u Americi, čiji identitet nikada nije otkriven.

Sam Ronaldo nedavno je u intervjuu pričao i da je spreman da se jednog dana oženi Georginom.

- Venčaćemo se jednog dana, sigurno. To je san moje majke.. akle, jednog dana. Zašto da ne. Ona je sjajna, moj prijatelj, pričamo. Otvorio sam svoje srce njoj i ona je otvorila srce za mene - rekao je Ronaldo.

Pogledajte i najseksi fotografije Ronaldove devojke:

Video: Georgina tverkovala tokom vežbanja i raspametila muškarce: Ko je snimao Ronaldovu devojku?

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA