Kod Ronalda na žurci su dolazili autobusi žena: Bivši štoper Reala otkrio tajne čuvenih Galaktikosa

 
 ≫ 
  • 3

Ivan Elgera otkrio kako je bilo van terena u vreme čuvenih "Galaktikosa"

Real Madrid je 2003. godine imao jedan od najjačih timova u istoriji fudbala. Čuvene Galaktikose, koju su činile zvezde poput Ronalda, Dejvida Bekama, Zinedina Zidana, Luisa Figa, Majkla Ovena, Roberta Karlosa, Raula, Kasiljasa, Makelelea...

Deo te generacije bio je i Španac Ivan Elgera, koji je bio standardan štoper u paru sa Fernandom Jerom. On je tokom intervjua uživo na Instagramu za ESPN otkrio i kako je izgledao deo atmosfere u redovima Galaktikosa.

Posebno je Ronalda i Roberga Karlosa bio glas da vole žurke, a Elgera je 17 godina kasnije otkrio kako je to izgledalo.

- Roberto je jak lik. Svako od nas bio je drugačiji, mnogi su bili jako profesionalni, ali ne može se to izmeriti. Brazilci su bili drugačiji, a Del Boske je znao kako da vodi takvu grupu. Dao im je prostora, ali nije istina da je trening prebacio na popodne. Svakog dana smo trenirali u 11 ujutro. Neki su izlazili više nego drugi, ali to je sve - rekao je Elgera i dodatno opisao kako su se provodili Ronaldo i Roberto Karlos.

FK Real Madrid, Galaktikosi, Ivan Elgera, Ronaldo, Roberto Karlos, Figo, Guti Real Madrid u periodu legendarnih Galaktikosa; Foto: Guliver/Martin Rose/Bongarts/Getty Images

- Bekam, Zidan i Figo su bili veliki profesionalci. Roberto Karlos i Ronaldo više su voleli da izlaze, ali nisu to činili svaki dan. Ako bismo pobedili u subotu, otišli bismo na večeru i nakon toga izašli napolje. Ipak, većina igrača je bila u miru u svojim kućama - rekao je Elgera i opisao jednu žurku na rođendanu kod Ronalda koju je dobro zapamtio.

- Na jednom od rođendana bio sam sa svojom ženom. Kad su počeli da dolaze autobusi žena, otišli smo kući, Figo je učinio isto. Žurka je bila u Ronaldovoj kući, onoj koju je kasnije prodao Ramosu - istakao je Elgera.

Pogledajte i galeriju fotografija sadašnje Ronaldove žene, manekenke Seline Loks.

Video: Guza u prvom planu: Georgina i Ronaldo se snimali tokom treninga, a oči lete samo na njegovu dragu

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ty

    21. april 2020 | 15:43

    Iz tolikih autobusa zena on bas ovu da izabere? Pih...

  • montenegringo

    21. april 2020 | 15:53

    kakav je to kvalitet zena bio kad je ova pobijedila???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA