Nedavno je polugola radila sklekove na terasi, sada je pokazala neverovatan trening u kuhinji

 
 ≫ 
  • 1

Ruska plivačica ponovo u centru pažnje

Atraktivna ruska plivačica Julija Jefimova definitivno je jedna od "zvezda" karantina koji je na snazi zbog pandemije korona virusa!

Razlog za to su svakako njene seksi objave na Instagramu, ali i one koje su vezane za trening nekadašnje osvajačice medalje na OI u Riju.

Nakon što je polugola radila sklekove na terasi, o čemu smo već pisali, Jefimova je pažnju privukla i treningom u kuhinji.

Jefimove se sećamo iz Rija zato što je doživela i psihičku torturu od strane američke plivačice Lili King koja ju je nazvala prevarantom i nije želela da se rukuju s njom na postolju.

Podsetimo, Jefimova je bila jedna od sportista kojima je Sud za sportsku arbitražu dozvolio nastup na Igrama, iako je bila na listi onih kojim sleduje suspenzija zbog navodnog sistemskog dopinga u Rusiji.

Inače je u karijeri dva puta pala na doping testu. Prvu suspenziju od 16 meseci odslužila od 2013. godine do februara 2015, a takođe je bila u grupi onih sportista koji su pali na supstancu meldonijum, istu onu koja je koštala rusku teniserku Mariju Šarapovu.

U nastavku pogledajte i galeriju njenih seksi fotografija:

Video: Ovakva guza u karantinu: Ruska plivačica u bikiniju održava formu tokom izolacije

(Telegraf.rs)

Video: Mercedes divlja na putu neposredno pre tragedije kod Bačkog Petrovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA