≫ 

Novogodišnji sendvič Dejana Savića: Somun mora da bude vruć, onda ide ujnin kajmak...

 ≫ 

Selektor vaterpolista Srbije poznat je kao veliki gurman

Komentari

  • Nesha

    1. januar 2020 | 11:45

    Necemo ti ibja dugo dobri moj Dejane

  • Tanja

    1. januar 2020 | 10:21

    Car na kvadrat pa puta dva.Legenda.

  • Djile

    1. januar 2020 | 09:24

    Car od čoveka...

  • sremac

    1. januar 2020 | 08:32

    odlican recept ali u nedostatku ujne i somuna ..... imam reso u supi i dok poslujen zimi oko stoke barim suvu kobasicu i onako vruca u pogacu sa pavlakom taman dok se ne skuva vino .......... nema minus temperature

  • Perke

    1. januar 2020 | 08:16

    Zakrcenje krvnih zila zagarantovano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA