Novogodišnji sendvič Dejana Savića: Somun mora da bude vruć, onda ide ujnin kajmak...

 
 ≫ 
  • 7

Selektor vaterpolista Srbije poznat je kao veliki gurman

Najtrofejniji vaterpolo trener Srbije i Evrope Dejan Savić poznat je kao veliki gruman. Još dok je bio igrač voleo je  dobru klopu, ali je treningom regulisao kilažu. Sada ne trenira, ali i dalje je veliki gurman i hedonista.

On bi svima preporučio "Dekijev Sendvič"

- Somun mora da bude bude vruć. Prvo staviš mladi kajmak, od ujne, zatim red domaće tanko seckane pršute.. Onda red bolje pečenice, pa kuvana jaja na kolutiće, zatim krastavčići i preko toga kačkavalj.

sendvič Foto: Pixabay.com

- Ako nije domaći, onda pirotski. To sve tostiraš, pa za mene puta dva i kreneš.

- Da ali nije tu kraj. Treba jesti strogo iznad tanjira, pa ono što iscuri je odlična moča - kaže Savić.

(Telegraf.rs)

Video: Janis Sferopulos uputio poziv Đokoviću da isprati meč Monako - Zvezda: "Ako hoće, ima otvoren poziv"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    1. januar 2020 | 10:21

    Car na kvadrat pa puta dva.Legenda.

  • Djile

    1. januar 2020 | 09:24

    Car od čoveka...

  • sremac

    1. januar 2020 | 08:32

    odlican recept ali u nedostatku ujne i somuna ..... imam reso u supi i dok poslujen zimi oko stoke barim suvu kobasicu i onako vruca u pogacu sa pavlakom taman dok se ne skuva vino .......... nema minus temperature

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA