Novogodišnji sendvič Dejana Savića: Somun mora da bude vruć, onda ide ujnin kajmak...
Selektor vaterpolista Srbije poznat je kao veliki gurman
Najtrofejniji vaterpolo trener Srbije i Evrope Dejan Savić poznat je kao veliki gruman. Još dok je bio igrač voleo je dobru klopu, ali je treningom regulisao kilažu. Sada ne trenira, ali i dalje je veliki gurman i hedonista.
On bi svima preporučio "Dekijev Sendvič"
- Somun mora da bude bude vruć. Prvo staviš mladi kajmak, od ujne, zatim red domaće tanko seckane pršute.. Onda red bolje pečenice, pa kuvana jaja na kolutiće, zatim krastavčići i preko toga kačkavalj.
- Ako nije domaći, onda pirotski. To sve tostiraš, pa za mene puta dva i kreneš.
- Da ali nije tu kraj. Treba jesti strogo iznad tanjira, pa ono što iscuri je odlična moča - kaže Savić.
(Telegraf.rs)
Video: Janis Sferopulos uputio poziv Đokoviću da isprati meč Monako - Zvezda: "Ako hoće, ima otvoren poziv"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Tanja
Car na kvadrat pa puta dva.Legenda.
Podelite komentar
Djile
Car od čoveka...
Podelite komentar
sremac
odlican recept ali u nedostatku ujne i somuna ..... imam reso u supi i dok poslujen zimi oko stoke barim suvu kobasicu i onako vruca u pogacu sa pavlakom taman dok se ne skuva vino .......... nema minus temperature
Podelite komentar