Acu Lukasa posle 7 godina u istoj emisiji pitali o najvećoj tugi u životu zbog koje se zamalo ubio: Uzdahnuo je, pa dao odgovor koji će oduševiti Delije (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 6

Novinarka kultne emisije je posle 7 godina postavila isto pitanje jednom od najpopularnijih srpskih pevača. Ovoga puta je izmenio odgovor, ali je on ponovo vezan za njegov voljeni klub

Jedan od najpopularnijih srpskih pevača, Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod umetničkim imenom Aca Lukas, veliki je navijač Crvene zvezde.

U više navrata je Lukas isticao koliko vodli Zvezdu, a jedan od najjačih pokazatelja bila je izjava u emisiji Balkanskom ulicom pre sedam godina, kada je na pitanje šta mu je najteži trenutak u karijeri odgovorio ''Poraz Zvezde od Kelna 1989. godine.

Foto: Marko Todorović

>>> Javio nam se Keba posle novog hita Delija: Vrebaću ih iza svakog ugla! (VIDEO)

- Nećeš da se naljutiš, ali stvarno najiskrenije ću da ti kažem. Kad je Zvezda izgubila od Kelna 1989. godine. Ovde smo pobedili 2:0, a tamo izgubili 3:0. Hteo sam da se ubijem. Ali zaista - rekao je tada Aca Lukas.

Pogledajte na 31.25 kako Lukas otkriva trenutke najveće tuge, koji su vezani za Zvezdu, i 2010. godine, kao i sedam godina kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza zvezdas

    1. maj 2017 | 18:00

    Aca Veliki Delija vidi se to u dusi da si ti meni ziv i zdrav i da imas jos hitove i jos zurke a ali ti zelim da snimis pesmu o zvezdi.

  • Skorpion

    1. maj 2017 | 18:59

    Aco, napravi jednu "tugovanku" pa je pokloni Grobarima, kada kmece i placu neka to rade uz muziku, bice im lakse.

  • Dr. za rock and roll

    1. maj 2017 | 19:20

    Kako se brzo stari nakon 40-te, 7 godina razlike ko 15 da je ostareo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA