Odveo je devojku na tenis, a tamo je sreo Đokovićevog brata koji ga je zamolio jednu stvar

 
 ≫ 
  • 1

Zanimljiv susret nekadašnjeg golmana Lajcpiga sa Markom Đokovićem u Marbelji

S obzirom na to da je Sten Vavrinka najavio da će igrati čelendžer u Marbelji, švajcarski mediji zaputili su se u ovaj španski grad kako bi ispratili povratak nekadašnjeg Grend slem šampiona na teren.

Tu priliku novinari "Blika" iskoristili su kako bi odradili reportažu sa nekadašnjim švajcarskim golmanom koji je šest godina nastupao za Lajpcig - Fabiom Koltortijem! Pomenuti Koltreti obožava tenis i igrao ga je sa devojkom Silvijom, a nama je zanimljiv iz ugla što je imao blizak susret sa bratom Novaka Đokovića - Markom.

Nekadašnji golman, koji je upisao jedan nastup za Švajcarsku, imao je rezervisan teren za "meč" sa devojkom, ali je on, kada su stigli, bio zauzet od strane Marka Đokovića i Pepea Imaza.

Prema rečima novinara "Blika", Đoković i Imaz su u tom trenutku trenirali dva mlada talenta i zamolili su Koltortija da pređe na sledeći teren.

- Nema problema - rekao je navodno nekadašnji golman Marku, pa otkrio Švajcarcima da on i Imaz u Marbelji imaju školu tenisa.

Inače, Koltorti je tenisom počeo da se bavi kada je 2018. godine otišao u penziju. Čak je i igrao neke turnire na kojima je susretao nekašdanje ATP igrače, dok je i njegova devojka pokazala zavidno umeće.

- Mogu i bolje, ali sam nervozna jer se sve snima i fotografiše - dobacila je Silvija novinarima "Blika."

Video: Đoković sa bratom Markom izumeo novu vrstu tenisa

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. april 2022 | 23:44

    Decko pokazao da je vaspitan, sto se ne moze reci za ovu dvojicu jer su mu usli u termin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA