Na Vidu se obrušila cela Rusija: Srbin Jovan, vlasnik kafane Beograd, brani fudbalera!

 
  • 6

Veliki prijatelj hrvatskog reprezentativca objasnio šta je fudbaler zapravo hteo da kaže

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida izazvao je burne reakcije javnosti snimcima koje analizira FIFA, a u kojima spominje Beograd, kafanu čiji je vlasnik Srbin Jovo. 

>>> Australijanac uložio brdo para na to da Hrvati osvajaju Mundijal i tetovirao šahovnicu! (VIDEO)

"Neka gori Beograd" viknuo je Vida dok je, doduše uz pozdrav ukrajinskih nacista "slava Ukrajini", sa flašom piva nazdravljao pobedi svog tima na Mundijalu. Baš iz tog razloga hrvatski mediji su preneli priču sa jovanom, vlasnikom kafane u Ukrajini, koji je Vidin veliki prijatelj.

- Ma nemojte ništa pisati. Vida je dao dva super gola, a sad je toliki pritisak na njega. Od prijateljskog pozdrava koji je uputio kao podršku svom fan klubu u Ukrajini, nastala je katastrofa. Ne mogu da živim od poziva čitave ruske i ukrajinske štampe. Veliki je to pritisak za sve. Pustite momke da dobiju još te dvije utakmice do kraja, pa kad sve bude gotovo, onda možemo pričati o svemu. Nadam se samo da reprezentacija ne vidi ni ruske novine ni televiziju i da će moći igrati miru - ispričao je u dahu  Jovan.

VIDEO: Hrvat iz Beograda imao je najluđi odgovor za koga navija na ovom SP!

On dodaje da fudbaler trpi veliki pritisak.

- Mi Vidu uvek bodrimo, u svakoj vašoj utakmici, s kim god da se igra, a sad se na njega obrušila cela Rusija. Nema to veze sa ničim nacionalističkim, to je bio prijateljski pozdrav, a sad ga proglašavaju provokacijom. Sa druge strane, u Ukrajini mediji Vidu hoće i za predsednika, ali ni to nema veze. Mreže su se užarile, a sve zato što je neko snimak izvadio iz konteksta - naglašava Jovan.

Jovan žali što se cela situacija potpuno otela kontroli.

U Ukrajini čak govore da će platiti i Vukojevićevu kaznu. Nije trebalo da bude tako. To je trebalo da bude snimak isključivo za Vidin fan klub, a ispalo je prava katastrofa, koja nikako ne ide u prilog hrvatskim fudbalerima. Treba ih pustiti na miru da pobede - siguran je Jovan, koji od brojnih poziva medija, posebno ruskih, ne može da od medija zapamtiti narudžbinu.

Inače, restoran “Beograd”, nodi pravu gozbu ali i zabavu na srpski način pa je i ljudi sa Balkana i te kako vole i posećuju. Nema sumnje da je Vida tokom svojih kijevskih dana uživao u ponudi, a njegov omiljeni restoran i dalje žučno navija za njega.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roko

    11. jul 2018 | 19:03

    Bravo Jovane to je pravi prijatelj.

  • Vukac

    11. jul 2018 | 20:13

    Od ovog Vide to je veoma bezobrazno licemjerno ako nije tako onda je glup.Reći neka gori Beograd poslje tupsonovih pjesama ,pa onda reci ma ne to je kafana Beograd .Zamislite da je to neki Srbin rekao za Zagreb

  • Nikola

    11. jul 2018 | 21:30

    Nije kafana nego picerija lepo pise dole picerija beograd a jos nisam video da neko slavi u piceriji. Tako da je jasno na koji beograd je mislio kad je rekao da gori. Gore ce ti zagreb i ne samo zagreb!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA