Jedni pored vode, drugi u centru: Pogledajte gde su smešteni fudbaleri Srbije i Kostarike u Samari (VIDEO)

 
  • 1

Podsetimo, i jedni i drugi su u Samari u ''gostima''

Fudbalske reprezentacije Srbije i Kostarike stigle su u petak u Samaru, a u subotu su već stigle da odrade trening i održe konferenciju pred duel koji je zakazan za nedelju od 14.00 časova!

Ni jedna ni druga ekipa nisu u gradu gde im se nalazi baza, a zanimljiv je bio izbor hotela pomenutih nacionalnih timova dok su u ''gostima'' u Samari.

Orlovi su se odlučili za nešto mirniju varijantu - hotel Renesans sa četiri zvezdice u blizini Volge. Negde na pola puta između centra grada i stadiona na kom će se odigrati utakmica.

Pogledajte i fotografije:

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Printskrin: Google map

S druge strane, Kostarikanci su izabrali hotel u centru grada. Tik pored ''FIFA fun'' zone, gde se okupljaju navijači i do kasno u noć uživaju u čarima Mundijala.

U trenutku kada je kamera Telegrafa ''posetila'' hotel Tikosa, ispred je bilo nekoliko navijača Kostarike koji su čekali svoje reprezentativce kako bi uzeli autograme.

Pogledajte i video snimak:

U nastavku požete pogledati i fotografije Lote hotela:

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Rusije, Mario Marić)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    16. jun 2018 | 23:05

    ovo mi je zao sto nemogu da budem tamo jedanput u mom zivotu bila sam nekada mlada rukometasica golmañ igralibsmo i pevali samo za druzenje i pumi radosti nismo dobijali ni novac za sok kupi nam trener lubenicu i delimo je bili smo srecni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA