Neprijatnost u taboru Furije: De Hea uvredio premijera Španije, nije zaboravio "slučaj silovanja" (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 2

Između čuvara mreže "furije" i lidera države postoji istorija

Španski golman broj jedan David De Hea ne podnosi predsednika vlade te države Pedra Sančesa i to je jasno pokazao i priikom posete najvišeg državnog funkcionera nedavnom treningu "Furije".

Posle govora koji je održao Sančes, De Hea je, za razliku od svih ostalih saigrača koji su aplaudirali, mrzovoljno držao ruke u džepovima.

Za upućene u situaciju, bio je to revolt golmana Junajteda, jasan znak nepoštovanja prema premijeru koji pre dve godine nije bio naklonjen De Hei dok je ovaj prolazio kroz optužbe za silovanje.

- Nije mi prijatno kada vidim da je De Hea na golu nacionalnog tima - rekao je tada Sančes aludirajući na optužbe neimenovane prostituke koja je opisala kako je De Hea, zajedno sa još jednim saigračem, te jednim filmadžijom, silovao njenu drugaricu i nju.

Taj događaj se navodno desio 2012. godine.

De Hea je prošao bez krivičnog gonjenja, jer se iskaz pomenute devojke ispostavio kao lažan. Sa golmana je skinuta ljaga, ali nije zaboravio na reči premijera.

Španski mediji posvetili su prostor njihovom nedavnom susretu u trening bazi Španaca u Madridu. De Hea se, istina, rukovao sa Sančesom kad je ovaj išao od jednog do drugog igrača, to jednostavno nije mogao da izbegne, ali je i u tom gestu bila evidentna neprijatnost kod De Hee.

- David De Hea je bio hladan i distanciran sa španskim premijerom, ignorisao ga je, nije mu ni aplaudirao, dva godine posle optužbi za silovanje - nije promaklo španskim medijima De Heino držanje pored premijera.

Pogledajte kako je golman Španije ignorisao predsednika vlade Španije

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    7. jun 2018 | 11:05

    Bravo tako se to radi, svaka pohvala za ignorisanje pa makar to bio i premijer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA