Da li je datum na transparentu razlog što nisu svi fudbaleri prišli da pozdrave srpske navijače? (VIDEO) (FOTO)

 
 ≫ 
  • 9

Pristalice Orlova nisu zaboravile meč na Ernst Hapel stadionu protiv Austrije, kada je naš tim imao bolju podršku od domaćina

Navijači Srbije, uglavnom oni koji žive i rade u Austriji, bodrili su Orlove na utakmici protiv Čilea u Gracu, a tom prilikom su iskoristili priliku i da ih podsete na meč protiv Austrije u Beču 6. oktobra 2017. godine.

Tada su naši navijači preplavili stadion Ernst Hapel u Beču, ali nisu imali priliku da se raduju, jer smo poraženi sa 3:2, u meču koji je kolo pre kraja kvalifikacija mogao da nam overi kartu za Rusiju.

Bila je to jedna od najgorih partija Srbije u kvalifikacijama, posle koje su krenule turbulencije, a kasnije i smena trenera Slavoljuba Muslina.

Očigledno je da tada i pojedini navijači nisu bili zadovoljni ponašanjem fudbalera Srbije, kojima, sudeći po transparentu koji su istakli na stadionu u Gracu, zameraju što ih nisu pozdravili na kraju.

Transparent navijača Srbije u Gracu upućen fudbalerima; Foto: MN Press

Oni su taj transparent okačili na ogradu iza gola i tu je stajao sve vreme, a bio je istaknut i po završetku meča.

Neki od fudbalera očigledno nisu želeli ponovo da ih pozdrave prilaženjem do same tribine, već su, izuzev Baneta Ivanovića pokušali da to izvedu sa centra i da krenu u svlačionicu.

Tek nakon zvižduka, čim su se uputili ka izlazu, odlučili su se da se približe tribini i da pozdrave one koji su ih bodrili 90 minuta u Gracu. Tada je još samo Dušan Tadić prišao tribini i navijačima dao dres, dok su ostali pozdravili fanove ispred kaznenog prostora, a zatim se vratili u tunel.

VIDEO - Gde su Orlovi pogrešili protiv Čilea?

Navijači su zbog toga što su ih jedini maksimalno ispoštovali, skandiranjem nagradili Baneta Ivanovića i Dušana Tadića.

Dušan Tadić pred tribinom sa navijačima; Foto: MN Press
Branislav Ivanović ispred tribine sa navijačima Srbije; Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Bec

    5. jun 2018 | 10:06

    Transparent sam napravio jer nasi dragi igraci nisu mogli da pozdrave navijace u Becu !25.000 Srba je doslo da gleda reprezentaciju i oni se nisu udostojili da pozdrave ljude koji su presli stotine i hiljade kilometara !!!Takva podrska jedne reprezentacije u tudjoj zemlji nigde nije zapamcena a oni nam tako vracaju !!! I sad u Gracu opet !!! To im nikako ne ide u prilog !!!

  • teodor

    5. jun 2018 | 08:55

    Ne znate sta znaci i zasto je postavljen ovaj transparent??! E, pa postavljen je na praznu tribinu a to znaci i objasnjenje, zasto je bas tu postavljena. Naravoucenije: Prazne tribine za nekorektnost! Bane i Dule su dobro razumeliporuku. Odgovor je bio vise nego jasan!!! Neka se FSS zamisli kakav protokol moraju ispostovati na svakom mecu nacionalnih selekcija!!!

  • PIXY

    5. jun 2018 | 06:59

    Po prirodi sam optimista,ali davno je bio Montevideo,razvalice nas u Rusiji, pa mogao im je Vucic obecati i po sto miliona€ ,pa nije on lud ,drugi krug nam je ravan osvajanju titule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA