Muslin se izjadao Rusima: Izborio sam Mundijal bez Milinković-Savića, pa ni Benzema ne igra za Francusku!

 
 ≫ 
  • 14

Još jednom se oglasio Muslin, ovaj put u zemlji domaćina Mundijala

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin u razgovoru za ruski "Sovjetski sport" ponovio je da Sergeja Milinkovića-Savića nije zvao zbog sjajne forme Dušana Tadića u kvalifikacijama i dodao da ni Karim Benzema ne igra za Francusku, uprkos tome što je prvi špic Real Madrida.

- Na treneru je da odabere igrače, a ako se to uradi dobro na kraju dođe i rezultat. Otišli smo na SP bez Milinković-Savića, u tom trenutku Tadić je igrao sjajno, postigao je četiri gola i osam puta je asistirao - rekao je Muslin.

On je priznao da je Milinković-Savić odličan igrač, a potom napravio paralelu sa Karimom Benzemom.

- Ni Benzema ne igra za Francusku, a prvi je špic Reala. I niko se ne buni zbog toga, niti Francuska igra slabije - istakao je Muslin, uz konstataciju da mu se tokom kvalifikacija niko nije "mešao" u posao, ali da je posle toga od njega traženo da promeni sistem i da je zato došlo do razlaza.

Jedan je Maradona! Čuveni fudbaler poslao Srbiji poruku pred Mundijal

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. jun 2018 | 11:13

    Gospodine Muslin samo sto Francuska nebi ostala bez Benzema a Savic bi mogao da igra za spance jel ti bilo toliko tesko da ga Pozoves na jednu Utakmicu! Sta bi rekao da se odluciju za Spaniju?

  • Miki

    4. jun 2018 | 11:19

    Mogao si da ga zoveš da bude zamena Tadiću!

  • Pfc

    4. jun 2018 | 11:13

    Poredis nas i Francusku, pa to je presmesno, nas bre ima dvadeset puta manje od njih, nemamo mi mogucnost za takav luksuz kao sto oni mogu da se prave pametni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA