Teniser počeo da plače posle poraza, a onda je njegov klinac utrčao na teren: Scena kao u filmu na Rolan Garosu, ceo stadion brisao suze! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 12

Definitivno najemotivnija scena dosadašnjeg toka turnira

Rolan Garos često donosi mnogo emocija kod tenisera, videli smo u dosadašnjem toku turnira različite scene, pa čak i to da protivnik pređe na protivničku stranu terena i pokloni se svom rivalu, ali najemotivniju scenu donelo je ispadanje Nikolasa Maua.

Francuz se posle ispadanja od Argentinca Leonarda Majera u 3. kolu potpuno emotivno slomio. Počeo je neutešno da plače na klupi i da briše suze, a to je sa tribina video njegov sin, koji nije želeo da gleda svog oca u takvom izdanju.

Mališan je utrčao na teren, u punom trku se zaleteo ka svom ocu, snažno ga zagrlio i zatim poljubio. Bio je to momenat u kome je sve stalo. Svi su gledali samo u njih, Čitav Filip Šatrije je aplaudirao i ovacijama pozdravio ovu emotivnu scenu. Aplaudirao je i Mauov rival, Leonardo Majer, koji je takođe bio na ivici suza zbog ove scene.

Nakon što je Mau uspeo da se smiri posle utrčavanja svog sina, obojica su napustili teren stadiona Simon Matje uz veliki aplauz publike.

VIDEO: Đoković posle lake pobede nad Nemcem poručio da cilja trofej

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dikudis

    4. jun 2019 | 13:00

    Ne postoji nista vrednije od deteta, ono ti daje snagu da nastavis dalje i kad misliš da je sve gotovo. Sjajan snimak,najezio sam se.

  • pepi

    4. jun 2019 | 13:32

    Za to se zivi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  • No coment...

    4. jun 2019 | 13:03

    ❤💙💚💛💜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA