Nole zapalio sveću i pomolio se u srpskoj crkvi pred prvi meč u Parizu! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 3

Najbolji svetski teniser posetio je crkvu Svetog Save u Parizu

Pre prvog meča na Rolan Garosu Novak Đoković je posetio Crkvu Svetoga Save u Parizu! Staršina crkve Prota Nikola Škrbić i predsednik Saveza Srba Đuro Ćetkoviž su mu objasnili sve radove na freskopisanju crkve.

Najbolji ambasador Srbije sa decom je zapalio svece, a mnogi su želeli da se slikaju sa njim da ga zagrle poljube i požele srežu na predstojećem turniru u gradu svetlosti .

Inače, Novak na teren izlazi u ponedeljak , a igra protiv Poljaka Huberta Hurkača, a taj okršaj očekuje se oko 14.30 na terenu "Filip Šatrije".

Novak Đoković Foto: Savez Srba Francuske

Aleksandra Krunić će od 11.00 otvoriti program protiv Australijanke Darije Gavrilove, Miomir Kecmanović će u identičnom terminu igrati protiv Denisa Kudle, tada i Filipu Krajinoviću predstoji okršaj sa 35. igračem ATP liste (teren 10), Fransisom Tijafoom (teren 12).

Od ostalih mečeva, vredi izdvojiti Hanfman - Nadal od 12.30, u isto vreme se sastaju Gaske i Zverev, Bedene - Ćorić i Conga - Gojovčuk su u 14.00, u 14.30 očekujemo i okršaj Stana Vavrinke sa Slovakom Kovalikom.

Novak Đoković Foto: Savez Srba Francuske
Novak Đoković Foto: Savez Srba Francuske
Novak Đoković Foto: Savez Srba Francuske

Video: Pogledajte kako huligani upadaju na stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA