≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako svetski mediji pišu o povlačenju Novaka sa Rolan Garosa: Jedan naslov Britanaca je posebno sraman

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vrlo brzo, povlačenje Novaka postala je glavna vest iz sveta sporta

  • 3
Novak Đoković povreda koleno mediji naslovi Foto-montaža: Tanjug/AP, Daily Mail, Marca.com, Gazzeta.it, L'equipe

Povlačenje Novaka Đokovića sa Rolan Garosa glavna je vest svih svetskih medija ovog utorka. Srpski teniser, nažalost, zbog povrede medijalnog meniskusa nije mogao da nastupi u četvrtfinalu protiv Kaspera Ruda iz Norveške, potvrdili su rezultati magnetne rezonance.

Ta vest zauzela je centralno mesto u svim većim sportskim listovima na planeti.

Tako francuski "Ekip" u svom naslovu kratko i jasno konstatuje "Povređen, Đoković objavio povlačenje".

Španski mediji su uvek interesantni kada su vesti o Novaku Đokoviću u pitanju, a madridski "As" uz uzvičnike naglašava "Đoković se povukao sa Rolan Garosa!"

Sa druge strane, "Marka" konstatuje da se "Đoković povukao sa Rolan Garosa i da je Siner postao novi svetski broj jedan".

Italijanski mediji, kojima je ovaj meč važan zato što je Janik postao svetski broj jedan, izvestili su o Novakovom povlačenju sa velikom pažnjom.

"Gazeta Delo Sport" ističe da se "Đoković povukao sa Rolan Garosa, Siner postao prvi na svetu: Prvenac Italijana u istoriji tenisa".

Sa druge strane, "Republika" je Sinera stavila u prvo plan - "Siner postao svetski broj jedan, popeo se na vrh svega: Đoković se povukao sa Rolan Garosa".

Engleski mediji takođe su izvestili o Novakom povlačenju. Čuveni BBC je napisao u naslovu "Povređeni Đoković se povukao sa Rolan Garosa".

Naravno, "Dejli Mejl" je imao daleko golemiji i vrlo sramotan naslov koji glasi: "Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa zbog povrede kolena: nekoliko sati nakon čarke sa ženom".

Regionalni mediji napisali su sledeće - hrvatski "Index.hr" stavio je da je glavna vest na sportu "Đoković se povukao sa Rolan Garosa", a "Jutarnji list" da se "Đoković povukao sa Rolan Garosa i izgubio broj jedan: Svet ima novog kralja".

Portal "Klix.ba" iz BiH dodaje da se "Đoković povukao sa Rolan Garosa i izgubio prvo mesto na ATP listi", a crnogorske "Vijesti" su napisale da je ovo "Kraj sna o 25. Grend slemu: Đoković se povukao sa Rolan Garosa".

Novak se već oglasio na Instagramu, a moguće je i da će do kraja večeri da sazove konferenciju za medije na samom kompleksu Rolan Garosa.

(Telegraf.rs)

Video: Novakovi navijači slave pobedu uz reči na italijanskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. jun 2024 | 19:16

    Pa vi i dalje lepo izveštavajte o britancima, pogotovo englezima dok nas njihovi novinari pljuju kao i uvek.

  • Ekip

    4. jun 2024 | 19:30

    ili L'Equip lekip

  • Raša

    5. jun 2024 | 01:00

    Ovo bodovanje nikom živom nije jasno, pa taj klinac Siner tek što pampers skinuo on već prvi, a šta je sve osvojio do sada ? Skoro pa ništa . . . Sve se menja da se Srbin skloni surova istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA