≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeni Novak Đoković u žestokoj svađi sa supervizorom: "Ovo je smešno, zar oni znaju bolje od mene?"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po treći put Novaku je ukazana pomoć

  • 4
Novak Đoković Printskrin: Eurosport

Najbolji teniser sveta Novak Đoković od 16 časova igra protiv Fransiska Serundola iz Argentine, meč osmine finala na Rolan Garosu, a za rivala ima Fransiska Serundola iz Argentine.

Novak se tokom meča muči zbog klizavog terena. Tako, po treći put na meču mu je ukazana pomoć. Tokom pauze, Novak se požalio se supervizoru meča na teren i odluke da se ne isprska. On je objasnio da nije zadovoljan kvalitetom terena, a zbog toga se i povredio. I pored toga, njegov zahtev da se teren sredi  i nakvasi je odbijen. Nadležno osoblje tvrdi da je teren u redu, a to je potvrdio i supervizor.

- Svake sekunde se menja stanje. Vi ste supervizer. Vi predstavljate nas igrače. Ja vam kažem kao igrač, to nije u redu. I vi ćete pitati ljude koji ne igraju tenis. Oni znaju bolje d amene da li je teran u redu ili ne?  - zapitao se Novak Đoković tokom svađe sa supervizorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    3. jun 2024 | 18:25

    ISKUSNO! Osetio Nole da mu ponestaje snage, a pogotovu za eventualni 4. Set. Čuva pauzama snagu i ‘oće ovo da reši u 3 seta, da se ne bi posle istrošio k’o crnac.

  • Che

    3. jun 2024 | 18:02

    ovom drugom nije klizavo ?

  • Даросава

    3. jun 2024 | 18:23

    Па Тито на Сутјесци није се оволико превијао од болова а био рањен. Још се сликао! Јбт. овај постаје медицинска мора?! Сигурно је да зна ударати лоптицу али понашање као на вашаришту.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA