Skandal na Rolan Garosu! Novak Đoković na meti žestokih napada Musetijevih trenera: "Mora da umre!"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Nedopustivo ponašanje!

Srpski teniser Novak Đoković odigrao je epski meč protiv Lorenca Musetija na Rolan Garosu, slaveći pobedu od 3:2 posle četiri i po sata igre u tri sata ujutru.

Iako su Musetijevi treneri Simone Tartarini i Korado Baracuti u više navrata vređali Đokovića, Novak je ostao dostojanstven i pohvalio sjajnu igru protivnika.

Kamera i mikrofoni postavljeni kod trenera otkrili su sramne komentare, uključujući pozive da "mora da umre", "pošalju Đokovića u ludnicu", "hajde, gotov je za 15 minuta!", "nateraj ga da se kreće, gotov je. Nek se povuče!", kao i mnoge druge.

Đoković je, uprkos provokacijama, uspeo da se motiviše i preokrene meč u svoju korist. Danas ga očekuje meč osmine finala protiv Fransiska Serundola, koji će igrati ne pre 16.00 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković se družio sa penzionerima Pariza, igrao čuvenu igru sa njima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    3. jun 2024 | 09:15

    Pa dobro, oni se mučenici nadali da može njihov teniser da dobije Noleta, pa ga ložili, a Nole im je već odgovorio pobedom.

  • Dragan

    3. jun 2024 | 09:20

    Eee da je vise ovakvih nazovi trenera glupaka NOLE nebi izgubio Mec do 50. god. Oni ne znaju sa kim se kace patite zabari.

  • Miloš

    3. jun 2024 | 09:17

    To je ono što ga motiviše. Samo napadajte miševi maleni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA