"On nije ljudsko biće, pretvara se u životinju!" Mats Vilander u šoku zbog Novaka Đokovića

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Najveći kritičar odao priznanje našem asu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pošto je posle spektakularnog preokreta savladao Italijana Lorenca Musetija rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0).

Maratonski duel na "Filip Šatrijeu" Novak je rešio nadljudskim naporom, a priznanje mu je odao i Mats Vilander koji važi za najvećeg kritičara našeg asa.

Inače, Vilander je čak tri puta osvajao Rolan Garos, dok je takođe naveo da je Novak pravi primer šampiona.

- Svaka čast Musetiju, ali to kako je Đoković iz 2:6 došao do 6:3, pa 6:0, to je neverovatno. Taj momak nije ljudsko biće, on postaje životinja na najvećim terenima na svetu. To je idealan primer kako su veliki šampioni spremni da pobede i kada ne idu stvari njima na ruku sve vremerekao je Vilander, a onda dodao:

To je jedan od razloga zašto i sada obara rekorde. Njemu inicijano nije stalodo rekorda, njemu je do toga da pobedi Musetija u tri ili četiri ujutru, Rekorda se seti kada ga neko podseti. 'Da, oborio sam još jedan rekord', ali za njega je to svakodnevni posao. Neverovatno je što to radi tako dugo. Ima 37 godina, a i dalje živim od trenutka do trenutak. Do kad ćeš tako Novače? - zapitao se Vilander.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сава

    2. jun 2024 | 18:40

    Новаче желим ти још бар један ГС ове године да освојиш и да подвучеш црту…идемо Србендо 🇷🇸

  • Uki

    2. jun 2024 | 17:56

    TAKVI SMO MI SRBI ŽIVEO NOVAK

  • Kele

    2. jun 2024 | 17:54

    Nije Museti baš takav igrač da bi se Vilander čudio što ga je Nole pobedio. Noletu predstoje malo ozbiljniji igrači, svim srcem želim da ih pobedi i osvoji još jedan GS. Idemooo daljeee Noleee ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA