≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković otkrio kako je došao do preokreta i ko mu je dao posebnu energiju: "Ovo je bio najlepši meč"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nole je čak bio raspoložen i za šalu u tri ujutru

  • 0
Novak Đoković, Lorenco Museti, Rolan Garos Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još jednom je pokazao kakvo srce šampiona poseduje i dobio je meč za istoriju protiv Lorenca Musetija posle epskog preokreta u pet setova.

Meč je završen duboko posle ponoći u tri ujutru, posle četiri i po sata paklene borbe.

Nole je na kraju izdržao neverovatan pritisak i došao do pobede. Nakon svega, iz srca je zahvalio publici i istakao da su mu oni pomogli da prebrodi sve i da dođe do pobede, jer je, kako je rekao, dobio novu energiju u četvrtom setu zahvaljujući njima.

Aleks Koreča, koji je vodio intervju, rekao je Novaku samo da iz srca kaže šta ima i da mu neće postavljati pitanja, svestan da nema vremena i da mu je dragocen svaki trenutak da odmori.

- Hvala puno, hvala. Dakle, pokušaću na francuskom, zaslužujete to. Šta mogu reći, moram da kažem respekt velikom ratniku Musetiju za meč koji je bio igran ovako kasno ili rano ujutru. Ali rekao sam mu na kraju meča da je ovo neverovatno, bio je spreman da pobedi, prišao je vrlo blizu. Mogu reći da je on bio bolji na početku četvrtog seta, nisam imao rešenja za njegovu igru, odlično je igrao, sve što je radio je radio sa velikim kvalitetom. Bilo je to jako teško.

- Moram reći hvala vama jer ste mi dali energiju u četvrtom setu, bio sam drugi igrač zbog vas. Ovo je nevrovatno da ste ostali. Tri ujutru. Mnogo dece koja treba da spavaju, koji su mladi. Ali hvala vam, hvala za najlepši meč sa najviše uzbuđenja koji sam igrao ovde. Hvala! Toliko adrenalina imam, ako imate neku žurku, dolazim, pravimo je - zaključio je Đoković uz šalu.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA