Novak dao najčudniji intervju ikad: Šaputao sa Barbarom Šet, slao joj poljupce i napravio šou u studiju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Šou Đokovića u studiju Eurosporta

Novak Đoković je bez problema prebrodio prva dva kola Rolan Garosa i sada ga čeka duel sa Lorencom Musetijem u trećem kolu, koji je zakazan za noćni teren na Šatrijeu u subotu.

Nole je imao dan pauze, ali je imao medijske aktivnosti, pa je tako gostovao u studiju Eurosporta, gde je pričao sa Barbarom Šet i Timom Henmanom.

Poznato je da on i Barbara imaju sjajan odnos, ona često ističe kako navija za njega, Novak joj je ranije poklanjao cveće koje je dobijao nakon mečeva, a sada smo videli i nesvakidašnju scenu.

Naime, u jednom momentu je Barbara Novaku pustila snimak na kojem se čuje kako šapatom izgovara reči.

Potom su u nastavku razgovarali na taj način, šapatom.

Znam da voliš meditaciju, to znači utišavanje glasa, pa poslušajmo ovo - rekla je Barbara i pustila snimak kako Nole izgovara "Volim Rolan Garos i Pariz", "poljubac" i "idemo".

Zatim ga je austrijska voditeljka i bivša teniserka pitala da li Novak to sluša pre izlaska na teren, na šta je on uzvratio kontra pitanjem, da li je ona ta koja to sluša.

- Sledeći put kada dođemo pričaćemo ovako, hvala ti, pljubac - rekla je Barbara, na šta je Nole odgovorio uz osmeh i uzvratio je slanjem poljupca.

U ceo šou se uključio i Tim Henman, koji je takođe poslao Novaku poljubac.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA