"Tata i ja 'ubijamo' ovu igricu": Olga otkrila u čemu uživa između mečeva, posebno je izdvojila jedno

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zanimljivu konferenciju je imala srpska teniserka

Srpska teniserka, Olga Danilović plasirala se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas bila bolja posle tročasovnog maratona od Done Vekić iz Hrvatske - 2:1 (0:6, 7:5, 7:6 /10:8/)!

Na konferenciji za medije, novinare je zanimalo i šta je to Olga radila između dva meča i kakav je bio njen razgovor sa trenerom i najbližima posle velike pobede protiv Danijel Kolins.

Ona je otkrila da jednu stvar posebno obožava da radi, a da su to zapravio igrice na mobilnom telefonu, kao i karte.

- Nekako, radim i pričam sa trenerom što i svaki dan. Dani idu brzo ovde. Kada je kiša i ne baš, ali sve se brzo dešava, da si konstantno u nekom pokretu. Igramo karte, igrice na telefonu, pasijans "Solitaire" - tata i ja ubijamo ovu igricu. Imam neku rutinu, pričamo o meču, odemo na večeru gde ne pričamo o tenisu. Tu smo dve nedelje da više nemamo ni šta da pričamo. Trudimo se da sve bude normalnije. Izlazim sa istim ciljem na meč.

Posebno se osvrnula na činjenicu da je morala da igra prvi, rani termin.

- Kada sam saznala da igram od 11.00 znala sam da moram da se pripremim da je to novi dan, da je to bila prelepa pobeda, ali da dolazi nešto novo. Dobila sam puno prelepih poruka, ali sam se potrudila da se čujem sa bliskim ljudima, da ugasim telefon, pogledam seriju i zaspim što je pre moguće. Zaspala sam oko 23.15, 23.20, da što pre sve to završim.

(Telegraf.rs)

Video: Hamad Međedović se slikao sa svojim fanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA