Olga upala na Novakovu konferenciju kad je dobio pitanje o njoj, on nasmejao novinare kad joj se obratio

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Hit scena u Parizu posle pobeda naših predstavnika

Novak Đoković je bio odlično raspoložen na konferenciji za medije posle pobede nad Robertom Karbaljesom Baenom u drugom kolu Rolan Garosa, a tokom opširnog obraćanja pred novinara upitan je i o Olgi Danilović, koja je ostvarila neverovatan preokret i pobedu karijere, pošto je eliminisala 10. teniserku sveta Danijel Kolins.

Nole je istakao da ga je baš obradovao uspeh sunarodnice, a zanimljivo je da je upravo u tom momentu ona upala na konferenciju, jer je trebalo da izađe pred novinare odmah posle Novaka, koji je malo "probio termin".

- Obradovao me je Olgin uspeh, ali ona se i prošle godine kvalifikovala. Mi o vuku, a vuk na vrata. Olga će da priča o uspesima - rekao je Novak, koji se zatim osvrnuo na drugo pitanje o tome da li misli da će Nikola Jokić biti deo reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama i da će se družiti sa njim tokom najvažnije sportske smotre.

- Što se tiče drugog pitanja, imam ekskluzivne informacije, ali ne smem da ih podelim. Ja imam nešto što niko drugi nema. Kakvu posluku porati. Šalim se, kao navijač, ljubitelj košarke, voleo bih da on igra, kao sportista razumem, ako odluči da ne igra, s obzirom na kontinuitet igara u NBA ligi. To je sve naporno i mi to razumemo. Sad je imao malo više vremena, zna on i najbliži da li će igrati, ali sa njim i bez njega je velika razlika. Navijamo kako bi bilo, Bogdan je tu, on je lideri kapiten i drago mi je što će biti na raspolaganju. Pratiću, nadam se da ću biti i ja zdrav, da ću moći da ih gledam - rekao je Novak, koji se potom ponovo obratio Olgi i nasmjao prisutne u sali.

- Olga, možda hoćeš ti gledati? Daću ti ja koji poen - u šaljivom tonu je Novak završio konferenciju, pre nego što je Olga iznela svoje utiske.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA