Alkaraz citirao Đokovića na konferenciji za medije: "Novak je to već rekao..."

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mučio se Španac malo protiv kvalifikanta

Iznenadio je malo Karlos Alkaraz javnost zbog toga što je u drugom kolu Rolan Garosa na terenu proveo više od tri sata, te je protiv anonimusa Jespera de Jonga izgubio čak i set.

Tokom konferencije za medije, trećeg tenisera sveta su pitali da li ga je nešto ometalo tokom duela protiv kvalifikanta, a Španac je u tom trenutku pomenuo i Novaka Đokovića. Tačnije, citirao je srpskog tenisera.

- Mislim da to nije ometanje, već nedostatak energije. Postoje trenuci na Grend slemu kada je malo teže imati stanje visoke energije, tako da je to ono što morate da promenite - rekao je Alkaraz i dodao:

- Ne bih rekao da sam bio rasejan, ali bilo mi je teško da se vratim u meč, koštalo me je set ili set i po. Đoković je to već rekao, da je na kraju nemoguće da budemo od prve do poslednje lopte bez lošeg trenutka, bez uspona i padova - rekao je Karlos Alkaraz na konferenciji za novinare posle meča.

Alkaraz će u trećoj rudni igrati protiv Sebastijana Korde ili Kvon Son-Vua.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA