≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakav udarac nije viđen u tenisu, a izveo ga "anonimus": Alkaraz bio u čudu, kao i svi na Rolan Garosu

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jesper de Jong je oduševio publiku

  • 0
Karlos Alkaraz Printskrin: x.com/josemorgado

Karlos Alkaraz igra protiv Holanđanina Jespera de Jonga u drugom kolu Rolan Garosa, gde je veliki favorit i gde je uspešno počeo meč i poveo u setovima.

Iako je totalni autsajder, De Jong je pruža otpor, a u jednom neverovatnom poenu izveo je udarac kakav možda i nikad nije viđen u tenisu.

Posle jedne duge razmene u kojoj je bilo i nekoliko skraćenih udaraca, de Jong je posle jednog izlaska na mrežu, kada je trebalo da stigne loptu odlučio da udari lopticu na nesvakidašnji način.

Skroz je zavrnuo zglob i okrenuo glavu reketa na drugu stranu, pa je umesto da odigra skraćenu lopticu sa bekhend stranom, okrenuo reket tako da je udario stranom kojom udara forhend.

Sam Alkaraz je bio zatečen i nije uspeo da se vrati u poen posle iznenađujućeg udarca i loptice koja mu je pala pod noge.

Publika se oduševila, De Jong se smejao, a takođe i Alkaraz, koji mu je odao priznanje i pokazao palac gore i čestitao na potezu.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA