Bivša GS šampionka: "Ovo je najveći problem koji Novak Đoković ima, pričala sam sa članom njegovog tima"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bartoli smatra da je Nole rastrzan između porodice i posla

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli, osvajačica Vimbldona iz 2013. godine, komentarisala je Novaka Đokovića i njegovu promenjivu formu tokom ove sezone!

Novak je u utorak veče prošao u drugo kolo Rolan Garosa, ali prosto zvuči neverovatno da do dolaska u Pariz nije osvojio nijedan trofej.

Bartoli ističe da zna šta je razlog tome, jer je navodno razgovarala sa jednim članom Đokovićevog tima i podelila je ta svoja znanja sa javnosti.

Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Jean-Francois Badias

- Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova osoblja pre nego što je turnir počeo. Ustvari, najveći problem sa kojim se trenutno Nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa netaknutom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena.

Otkrila je Marion i da je malo falilo da Nole da igra u Rimu.

- Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera koji mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra dok je bio na treningu, bio je veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković lumpovao uz Severinu u Dubrovniku! Kad je ušao u klub nastala je ludnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA