Evo ko je potencijalni protivnik Novaka Đokovića u drugom kolu Rolan Garosa

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Do sada su igrali u dva navrata

Novak Đoković u ovim momentima ima veliku prednost protiv Pjera Iga Erbera, a u isto vreme je svoj zadatak u prvom kolu Rolan Garosa odradio Roberto Karbaljes Baena. Španac je  sa 3-1 (6:3, 7:5, 4:6, 6:2) porazio Konstana Lestijena i tako zakazao potencijalni okršaj sa Srbinom.

Duel je trajao tri sata i deset minuta, a probleme je 63. na svetu imao u središnjim setovima. Prvi je osvojio uz dva osvojena brejka, dok je u drugom morao da vraća početni plus. Baena je imao 3:1, pa je u nizu spao na 3:4. Rival je čak i servirao u desetom gemu za set, ali je usledila serija i Lestijen je izgubio dobijeno.

Kakvu takvu nadu Francuz je stekao osvajanjem trećeg seta, iako je bio u minusu od 4:1, da bi u završnom period meča odigrao perfektnu završnicu i sa tri uzastopna gema na kraju, dva na protivnikov servis, došao do trijumfa.

Potencijalni duel Novaka i Roberta biće najverovatnije zakazan za četvrtak. Do sada su odigrali dva međusobna meča i oba puta je Nole pobeđivao, 2019. i 2023. u prvim rundama US Opena i Australijan Opena. Rival je u šest odigranih setova osvojio svega šesnaest gemova.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte momenat kada Novaka Đokovića pogađa flaša u glavu! Sa bolnom grimasom je pao...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA