Hamad Međedović poražen posle velike borbe na startu Rolan Garosa: Ogromna šteta za srpskog tenisera!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Veliki broj brejk šansi rival je realizovao, pa rezultat i nije mogao da bude bolji

Kolonija srspkih tenisera na Rolan Garosu ostala je i bez trećeg imena u prvom kolu, pošto je Hamad Međedović nakon skoro tri sata borbe posustao i izgubio od polufinaliste iz Ženeve Flavija Kobolija sa 3-1, po setovima 6:2, 6:3, 6:7, 6:3.

Nije uspeo 135. na planeti nakon sjajnih kvalifikacija to i da materijalizuje slavljem na startu i čini se da je dekoncentracija sa početka meča bila presudna za njega.

U prvom setu je vrlo lako dozvolio rivalu da iskoristi dve od početne tri brejk lopte, dok sam nije došao do prilike da osvoji isti, pa je slika bila i više nego jasna nakon 41 minuta borbe.

I drugi set je maltene identično započet iz ugla Međedovića, dva brejka minusa je imao posle pet gemova, vratio je jedan servis u šestom, ali je i u devetom gemu na svom servisu opet poklekao i minus je dupliran.

Kilometarski treći gem trećeg seta je označio da Hamad može više od prikazanog, pa je tri propuštene prilike tada ipak osvetio brejkom za 5:4. Odmah je Koboli uzvratio, pa se otišlo u tajbrejk, pre kog je Italijan čak propustio i jednu meč loptu. Rezultatom 7:2 Međedović je došao do seta i to je burno proslavio, za razliku od nekih prethodnih situacija kada je vrlo burno razgovarao sa sudijom.

Poslednji set je protekao u totalnoj dominaciji Kobolija i slika je samo ponovoljena kao iz prva dva seta. Opet dva brjeka minusa, ali je po receptu drugog perioda meča jedan vraćeni odmah i ispušten i to je bilo to.

Italijan će u drugom kolu igrati protiv Holgera Runea, koji je sa 3-0 porazio Danijela Evansa.

(Telegraf.rs)

Video: Hamad Međedović se slikao sa svojim fanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA