Ečeveri za Telegraf o čuvenoj fotografiji: "Novak je moj idol! Mislim da će on još dugo, dugo biti broj jedan"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Argentinski teniser je uz širok osmeh odgovorio na pitanje o Đokoviću

Argentinski teniser, Tomas Martin Ečeveri se ranije danas plasirao u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad domaćom nadom Arturom Kazoom na stadionu "Suzan Lenglen" u četiri seta - 3:1 (3:6, 6:2, 6:1, 6:4).

Ono što je posebno interesantno kada je Argentinac u pitanju jeste da je negde na početku svoje karijere na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se moglo videti njegovo ime sa brojem osvojenih bodova, ali ne samo njegovo, nego i ime - Novaka Đokovića!

Dopisao je tada Argentinac koliko mu bodova nedostaje kako bi "pretekao" Đokovića na ATP listi, a kako koja godina odmiče, to Ečeveri zaista igra sve bolje i bolje.

Prošlog vikenda igrao je finale Liona, a ove sedmice će pokušati da napravi što je moguće veći rezultat u Parizu.

U međuvremenu se saznalo da je baš Novak neko na koga se Argentinac zaista ugleda.

Na pitanje Telegrafa o toj čuvenoj fotografiji i da li je se seća, odnosno da li i dalje gleda na Novaka kao idola, Ečeveri je imao automatski odgovor uz širok osmeh.

- On je moj idol! Ta fotografija je nastala pre šest godina, rekao bih... Gledam ga i dalje, pokušavam da unapredim igru u odnosu na njega. Mislim da će on i dalje dugo, dugo biti broj jedan. Znam da nema dobru godinu iza sebe, da je imao problema, ali mislim da je sigurno favorit i da može da osvoji Rolan Garos! - poručio je Ečeveri.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA