Zbog Novaka promenila način života, zaigrala posle 9 meseci i pobedila, sada "udara" na novu Sinerovu devojku

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Veliki dan za Bjanku Andresku

Kanadska teniserka Bjanka Andresku ispisala je jednu divnu priču na ovogodišnjem Rolan Garosu, pošto se posle devet meseci pauze vratila na teren i pobedila!

Bjanka je u 1. kolu RG savladala Saru Soribes rezultatom 7:5, 6:1 i u narednoj rundi igraće protiv Ruskinje Ane Kalinskaje o kojoj je dosta govorilo prethodna dva dana.

Razlog je taj što je italijanski teniser Janik Siner na konferenciji za medije javno otkrio da je u ljubavnoj vezi sa Kalinskajom, jednom od najlepših teniserki na Turu.

S druge strane, Bjanka je u avgustu prošle godine odigrala svoj poslednji meč protiv Kamile Đorđi, a poznato je da je zbog Novaka Đokovića promenila način života.

Svojevremeno je izjavila da je iza sebe imala trnovit put, kao i da joj je na tom putu pomogao upravo Novak i knjiga koju je pisao.

- Pročitala sam njegovu knjigu (Serviraj za pobedu) i ne jedem gluten zbog nje. Hvala mu na tome, ali i ne toliko, pošto je gluten tako dobar i nedostaje mi mnogo - nasmejala se Andresku i dodala:

- Promenio mi se život nabolje otad. Nadam se da ću moći s njim više da razgovaram o mentalnom zdravlju, da vidimo kakve ideje imamo i on i ja, pa možda započnemo nešto.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trener

    28. maj 2024 | 07:45

    Ija sam gluten free, šugar free, laktoza free, alkohol free, fruktoza free,I samo jedem free hranu. Kod rodbine i komšija sve što je free. I zdraviji sam jer je bolje za džep kad je free

  • eNL

    28. maj 2024 | 10:03

    moja prva komšinica je trista puta lepša od ove teniserke a voli tenis da gleda i ne slika se uopšte 😃

  • Andresku

    28. maj 2024 | 07:37

    ili Andreesku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA