"Dobro mi to ide ove godine, da probam i sa Medvedevim": Kecmanović najavio spektakl na Rolan Garosu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Bio je raspoložen Miša u razgovoru sa srpskim medijima

Srpski teniser, Miomir Kecmanović prevazišao je svoju prvu prepreku na Rolan Garosu u vidu Tijaga Monteira iz Brazila i zakazao okršaj sa Danilom Medvedevim u drugom kolu, što će sigurno biti jedan od mečeva koji će zavrediti veliku pažnju u Parizu.

Govoreći za srpske medije posle meča, Miša je istakao da se oseća odlično

- Osetio sam se dobro, u prva dva seta sam igrao neverovatno, srećan sam što sam pobedio danas i  što sam pobedio prvi put nakon svega ovde prethodne godine.

Dodao je da su prva dva seta sa ovog meča možda i nešto najbolje što je odigrao ove godine.

- Prva dva seta su bila jako dobra, mislim da sam odigrao fenomenalno, ne znam da li sam ta prva dva seta odigrao bolje ove godine, treći sam malo pao, on je to iskoristio, dobro igra na ovoj podlozi, dobro je što sam završio u četvrtom setu.

Bilo je i dosta srpskih navijača i može se reći da su dostojno parirali mnogo brojnijim, brazilskim, što je Kecmanoviću bilo jako drago.

- Ne, nisam očekivao stvarno, ali super što nas ima što više, malo i mi da se pokažemo da smo tu, da smo jaki. 

Značila mu je ta podrška u velikoj meri, kaže da mu je to dalo dodatnu motivaciju.

- Znači, nekad čuješ da imaš podršku pogotovo kada bude fudbalska atmosfera, kada igraš sa ovima iz Južne Amerike. Nekad se tako osetiš sa druge strane bezveze u toj atmosferi.

Miomir Kecmanović Foto: Telegraf.rs

Bilo je dosta promena u igri Kecmanovića u poslednje vreme.

- Pa, iskreno sam svašta radio, promenio sam servis, reket, dosta stvari u kratkom periodu, dobro je da je to super ispalo, da ide, da nije loša odluka bila. Menjao sam balans, težinu, znam da je glupo, ali znam da je samo lakši reket. Drugačije stojim kada serviram, skroz drugačiji pokret, pre sam se okretao bočno, sad pokušavam direktno ka terenu gole preko ramena, preko glave umesto sa strane, što sam pre radio.

Sledi veliki okršaj sa Danilom Medvedevim.

- Zadnji put smo igrali ovde, nadam se da ću ovoga puta da budem malo bolje da igram od toga. Ove godine sam vratio Švarcmana, Ruda, sad mi to dobro ide, pa da probam i ovo da uradim.

Pokušao je za kraj Miša da proceni svoje šanse.

- Sigurno da ovde imam više šansi nego negde drugde, ali i on igra bolje na šljaci, oseća se komotnije, trudiću se da budem agresivan, da mu ne dam puno vremena, da ga što više šetam, da što manje bude na lopti, pa da vidimo kako će sve to da izgleda.

(Telegraf.rs)

Video: Gest Đokovića ga je posebno dirnuo! Nikola Rokvić sumirao utiske sa putovanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA