Orile se "grobarske" pesme na Rolan Garosu zbog Kecmanovića: "Doš’o je i taj dan..."

 
S. G.
S. T.
S. G. S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Prava navijačka atmosfera u Parizu

Neverovatne scene, gotovo sa fudbalskog terena gledali smo tokom meča Miomira Kecmanovića i Tijaga Monteira iz Brazila u kojem je srpski teniser odneo pobedu.

Kako se meč bližio kraju, to je atmosfera na tribinama postajala sve "zapaljivija", uzimajući u obzir mentalitet i Brazilaca, ali i momaka iz Srbije koji su bili na tribina.

I dok je sa jedne strane krenula fešta Brazilaca sa "Vamos Tijago", vrlo brzo su uzvratili i Srbi sa "Ajmo, Mišo", a onda je krenula fešta.

Znajući da Miomir Kecmanović vrlo često dolazi na utakmice Partizana, začuli smo i pesme Grobara sa tribina, doduše, malo modifikovane.

Zapevali su "Gde god ti da igraš, tu su tvoji navijači, samo tebi verni, samo tebi odani", a onda i onu još "jaču" - "Došao je i taj dan".

Sve je to Miša ispratio sa širokih osmehom na kraju meča, a momcima je podelio suvenire, ali i fotografiju.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    28. maj 2024 | 00:12

    I na meču gospodskog sporta oni ne mogu da izdrže da ne pokažu koliko su neotesani bednici... Još nas sramote jer ljudi misle da su to Srbi, a ne znaju da oni navijaju za Tudjmanovo JSD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA