Nije izdržao ni 24 sata: Rotenberg ponovo našao način da udari na Đokovića

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Amerikanac ponovo pominje srpskog tenisera u negativnom kontekstu, samo dan nakon što je morao da prizna da je najbolji u istoriji

Ne može Ben Rotenberg, teniski novinar koji je postao po tome da je uglavnom protiv Novaka Đokovića, poriče njegova dostignuća, kritikuje ga i čak optužuje za neke stvari, da izdrži da prođe 24 časa a da ne pomene srpskog asa i najboljeg tenisera svih vremena u negativnom kontekstu.

Đoković je u nedelju u Parizu, osvajanjem treće titule na Rolan Garosu, postao najtrofejniji teniser u istoriji sa 23 Gren slema u svojim vitrinama i samim time potvrdio da je najbolji ikada.

Rotenberg je tada teškom mukom priznao da Novak izgleda jeste GOAT.

Ipak, samo dan kasnije u nekoj vesti koja u principu ne bi trebalo da ima veze sa srpskim teniserom, našao je ipak način da ga uveže u negativnom kontekstu.

Amerikanac je na svom Tviter profilu objavio da će WTA turnir u San Dijegu ove godine biti održan ranije, ali i da je promenio novog sponzora na peharu.

- WTA serije 500 u San Dijegu objavio je da će ove godine početi ranije (nedelju dana posle US opena) i ima novog sponzora na peharu: "Simbiotika", kompanija koju je osnovao Šervin Džafarijah, koga se pažljivi čitaoci sećaju kao velnes gurua koji je imao ćaskanja sa Đokovićem o pseudonauci 2020. godine - napisao je Rotenberg na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Novak "uleteo" među porodicu i prijatelje nakon osvojenog Rolan Garosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qqq

    12. jun 2023 | 19:32

    Bog te krmaca kod mog dede na selu je lepsa od ovog smrada 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Raša

    12. jun 2023 | 19:28

    Vidi mu njuške, prava fašistička . . .

  • DDF

    12. jun 2023 | 19:24

    Ovog nzv.novinara niko ne uzima za ozbiljnog novinara,"napade"treba da okrene prema svojoj teniskoj federaciji i zapita ih zbog cega 15 i vise godina nemaju tenisera TOP klase,posle Samprasa i Agasija nije se pojavio vrhunski teniser iz USA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA