Novak je pomerio sve granice, ali tu nije kraj: Evo kolika je kvota da Đoković podiže trofej i na Vimbldonu!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nastaviće naš as zasigurno da dodatno pomera sve rekorde, a na sve to možete se kladiti u Mozzartu

Pomerio je Novak Đoković sve moguće granice, a jučerašnjim trofejom na Rolan Garosu postao je teniser sa najviše osvojenih Grend slem trofeja ikada. Magična brojka iznosi 23, ali se naš as neće tu zaustaviti.

Vimbldon je odmah iza ćoška i to je nova šansa da Novak dođe do Grend slem titule. Posle Australijan opena, Otvoreno prvenstvo Engleske mu je kroz karijeru nekako donosilo najviše radosti.

Ukupno sedam trofeja je Novak uzeo u Londonu na Vimbldonu, a od 3. jula juriće i osmi, čime bi postao i apsolutni vladar travnate podloge i na tronu preskočio Rodžera Federera.

Svi se nadamo da će najbolji srpski as osvojiti i taj 24. Grend slem i da ćemo ga već 16. jula ponovo videti sa zlatnim peharom u rukama. Već sada se zna i koja je kvota da će se to desiti.

Kladionica Mozzart je u svoju ponudu uvrstila Novaka potpuno očekivano na sam vrh i kvota da će Đoković uzeti svoj osmi Vimbldon iznosi 1,80.

Poređenja radi, Karlos Alkaraz je drugi favorit prema Mozzartu sa kvotom od tačno 4,00. Treći je Danil Medvedev na kojeg je postavljena kvota 8,00.

Niko više nema jednocifrenu kvotu uz svoje ime. Tako je iznenađujuće Mateo Beretini četvrti sa kvotom 10,0, prate ga Aleksander Zverev, Nik Kirjos i Janik Siner sa po 15,0 dok su Stefanos Cicipas, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric zaustavljeni na kvoti od 20,0.

Ukoliko verujete u našeg Novaka Đokovića, onda je već sada vreme da ga stavite na tiket i uzdate se u osvajanje novog Grend slem trofeja!

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković je šampion Rolan Garosa i najbolji teniser ikada: Ovo su najboji momenti sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna bakica

    12. jun 2023 | 18:09

    Daće Bog da mi to bude najdraži poklon za rođendan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA