Ovako Švajcarci izveštavaju o Novakovoj tituli: Marijev čelindžer im je bitniji od istorijskog Rolan Garosa

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznati list "Blick" na naslovnoj stranici je prvo stavio izveštaj sa Endijevog turnira, a potom i tekst o Novaku

Na različite načine su svetski mediji izveštavali o uspehu Novaka Đokovića i njegovom ulasku u istoriju. Mnogi su ga još juče stavili na vrh naslovnih stranica, a danas je srpski as nastavio da se pojavljuje u štampi širom sveta.

Isprva smo tako videli fenomenalan tekst na koji "hejteri" neće imati nijedan komentar, a onda i onaj u kojem se nipodaštava uspeh našeg najvećeg asa. Albanski mediji skoro da ni reč nisu posvetili Đokoviću, a zanimljivo je videti šta se to piše i po švajcarskim.

Jasno je da je tamo primat dat Rodžeru Federeru, koji je doduše još odavno u penziji i otpao je iz trke za titulu najboljeg ikada. Pa ipak, i pored toga, švajcarski "Blick" kao da se potrudio da ga ne uvredi ni na koji način.

Tako barem ispada, jer je izveštaj o Novakovoj istorijskoj tituli na Rolan Garosu manje bitan nego osvajanje titule na Čelindžeru od strane britanskog tenisera Endija Marija.

Švajcarski mediji Novak Đoković Printskrin: Blick.ch

Baš tako su poređane vesti na stranici "Blicka", a mada je i sam Endi ostvario uspeh, mora se reći da se ne može ni približno meriti sa onim Đokovićevim.

Nema sumnje da će i to izazvati dosta komentara u javnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković je šampion Rolan Garosa i najbolji teniser ikada: Ovo su najboji momenti sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA