≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najlepših teniserki sveta priznala da je Novak najbolji ikad: "Ja jesam najveći Rodžerov fan, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eženi Bušar i sama je čestitala Đokoviću na tituli

  • 0
Eženi Bušar Foto: Profimedia/Press Association

Titulom na Rolan Garosu, Novak Đoković je potvrdio da je najveći teniser svih vremena, pošto je pretekao Rafaela Nadala po broju Grend slemova na vrhu večne liste i sada ih ima 23.

Čestitke najboljem srpskom teniseru stizale su sa svih strana. Mnogi su, hteli ne hteli, morali da priznaju da je Novak zaista ušao u istoriju.

Za neke "hejtere" to je bilo posebno bolno, ali bilo je onih koji su ipak morali da se povinuju tome da je Đokovićeva veličina nenadmašiva.

Tako je jedna od najlepših teniserki na svetu, Eženi Bušar iz Kanade, i sama istakla da je Novak najbolji, mada je najveća navijačica Rodžera Federera.

- Ja sam najveći Rodžerov fan, ali mislim da svi moramo da priznamo da je Novak nedvosmisleni GOAT (najbolji svih vremena, prim. aut). Ludački impresivno - napisala je Eženi.

Odmah su sa druge strane stigli i odgovori, koji su pokušali i da ospore izjavu prelepe teniserke, ali ona je ostala pri svom stanovištu.


(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković je šampion Rolan Garosa i najbolji teniser ikada: Ovo su najboji momenti sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA