Najlepša fotka sa RG: Pogledajte šta radi Stefan, dok Đoković razgovara sa novinarima

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fotka puna ljubavi...

Od trenutka kada je završio meč i osvojio 23. Grend slem, Stefan i Tara Đoković se nisu odvajali od svog oca Novaka posle finala Rolan Garosa!

Novak je psole trijumfa nad Kasperom Rudom otrčao najpre da se pozdravi sa njima, da bi psole nekoliko zajedničkih fotografija u Stefanovom društvu stigao i pred medije.

Nije Stefan, međutim, mogao da sedi sa ocem na konferenciji, ali je bio odmah tu pored. Tamo gde je nastala možda i najslađa fotografija dana kada je u pitanju RG.

Naime, Stefan je sedeo na stepenicama i sa neverovatnom ljubavlju gledao u Novaka koji je nekoliko metara ispred njega sedeo i davao odgovore na pitanja novinara.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković je šampion Rolan Garosa i najbolji teniser ikada: Ovo su najboji momenti sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna bakica

    12. jun 2023 | 09:05

    Srce malo. Mogu samo da zamislim kako je Nole osećao tu ljubav i kako mu je srce puno. Mala duša je emotivni punjač svome tati. Ponos, sreća, radost, sve uzajamno isprepletano.

  • sasakoni1

    12. jun 2023 | 08:55

    Dobro dete!

  • Mario Neskovic

    13. jun 2023 | 06:56

    Ovo je trenutak na kojem mogu da mu pozavide vecina teniserai sportista uopste. Ovo je jos jedan deo njegove licnosti i zivota na kojem Federer i Nadal ne mogu da mu prismrde, i zato je Novak najbolji ne samo u te isu on je pobednik zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA