"Novak uzima najviše Grend slemova": Kako su ostali teniseri s ATP liste u januaru predvideli uspeh Đokovića?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Već su tada slutili na jedno, a evo, to im se i ostvaruje

Na šljaci u Parizu, ove 2023. godine, postoji ozbilja tendencija da se ispišu stranice istorije tenisa. Novak Đoković ima priliku da postane najveći ikad koji je držao reket u svojim rukama, a nasuprot sebe će imati Kaspera Ruda, čoveka koji ga nije nikada savladao u međusobnom duelu.

Ukoliko mu to pođe za rukom, ukoliko Srbin uspe da osvoji još jedan Grend slem, biće to 23. u njegovoj već prebogatoj karijeri, čime će se osamostaili na vrhu liste ljudi sa najvećim brojem tih trofeja.

Ostaviće iza sebe i Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ma svakoga.

Svesni su i ostali teniseri sa ATP liste koliko je velik Novak, kao i koliko znači ovom sportu, a o tome svedoči i snimak iz januara, na koji se podsetio sam ATP. Naime, početkom godine, mnoštvo tenisera je upitano ko će osvojiti najviše Grend slem titula u ovoj 2023. godini, a, svi su bili složni oko jedne stvari.

Svi su rekli da će to biti - Novak Đoković.

Odigrao je Novak već jedan turnir i osvojio titulu u dalekoj Australiji, sada igra za drugu, dok su pred njim i još dve dodatne. Ona na Vimbldonu, ali i ona u SAD-u na US Openu, gde mu je prošle godine bilo zabranjeno da igra.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA