Đokovićeve prve reči na terenu: Morao sam da menjam pakete udaraca! U 1/4 finalu niko ništa ne poklanja!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tek je na početku trećeg seta imao prvu brejk loptu

Novak Đoković pobedio je Karena Hačanova u četvrtfinalu Rolan Garosa preokretom nakon što je izgubio prvi set.

Nije bilo lako srpskom teniseru da savlada nezgodnog Rusa koji je prva dva seta odigrao maltene savršeno, popustio je tek u taj-brejku drugog seta. Tek tada se Novak vratio u meč.

- Bio je bolji igrač tokom većine prva dva seta, pravio sam mnogo grešaka,ušao sam u meč sporo. Odigrao sam savršen taj brejk od tog trenutka sam igrao sjajno. Osvojio sam osam poena zaredom da pobedim, bila je velika borba. U četvrtfinalu Grend slema ti niko ništa neće pokloniti. Drago mi je da sam savladao ovaj izazov - iskreno je priznao Đoković tokom intervjua na terenu sa Matsom Vilanderom.

Nastavio je Novak da priča o tome što nikako nije mogao da dođe do prilike za brejk. Tek je na početku trećeg seta imao prvu brejk loptu.

- Mislim da sam promašio nekoliko lakih udaraca, jedan lak bekhend, to se dešava, nekada funkcioniše mnogo dobro, nekad ne... Protiv igrača koji ima veliki servis, snažne udarce. Menjao sam pakete udaraca, igrao sam drop šotove... Želim mu sve najbolje.

Novak Đoković Karen Kačanov Rolan Garos Foto: Tanjug/AP

Malo i o atmosferi na tribinama.

- "Šatrije" je jedan od najboljih stadiona na svetu, zaista mi je uvek zadovoljstvo da igram na njemu, pokušaću da dam sve od sebe kada sam ovde, kada god sam potpuno spreman na ovom terenu guram ka pobedi, osećaj na ovom terenu je izvanredan, jeste da osećam ponekad pritisak, ali želim da zahvalim publici na podršci - poručio je srpski teniser.

(Izveštač )

Video: Snimak uništavanja murala posvećenog Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA