Jedna od najlepših francuskih sportistkinja bodrila Novaka na RG: "On je moj Bog"

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Lor Bulo je bila je na tribinama i bodrila je Đokovića protiv Variljasa

Jedna od najlepših francuskih fudbalerki Lor Bulo, veliki je fan tenisa, ali i Novaka Đokovića. Ona to dokazuje iznova i iznova svojim pojavljivanjem na tribinama kada igra Đoković, ali i stavovima koje pokazuje na društvenim mrežama kada je najbolji srpski teniser u pitanju, kojeg je bodrila i kada je obezbedio rekordno 17 četvrtfinale Rolan Garosa.

Lor je sada već bivša francuska reprezentativka, koja je čak 13 sezona igrala za PSŽ, a sada je zaštitno lice slavnog pariskog kluba, ali i TV kuće Kanal+ za koji često izveštava sa utakmica Lige 1 i Lige šampiona.

Lor je pre nekoliko dana stigla na Rolan Garos i objavila je fotografije u beloj haljini gde je blistala, a komentar je bio:

- Dan na Rolan Garosu sa Đokovićem i suncem. Šta vam više treba - napisala je uz širok osmeh na licu.

Novakov meč drugog kola nije gledala, on je bio u noćnom terminu, ali se javila od kuće, gde je uporedo gledala Đokovića i finale Lige Evrope između Sevilje i Rome.

Tada je Novaka nazvala kraljem, a oduševio ju je što je pričao na francuskom.

-

Lore Bulo Foto: Instagram.com/laureboulleauofficiel

- Moj Bog priča francuski! Veliki mozak - napisala je Bulo uz sliku iz stana, gde je na ekranu Novak Đoković, koji posle meča daje izjavu.

Ona je za meč četvrtog kola ponovo došla na Rolan Garos, ovoga puta u tamnijem autfitu, a ponovo je pružila Novaku poruku.

Ona je objavila i snimke sa samog stadiona, gde je slikala Đokovića i oduševljavala se njegovoj tehnici, a potom je i poručila da se nada da će Đoković brzo da završi meč, kako bi mogla da gleda i meč Alkaraza i Musetija, pre nego što joj istekne karta za dnevnu sesiju.

- Moj cilj je da meč bude kratak, kako bih mogla da gledam malo i Alkaraza. Đoković mi je rekao da će to da uradi za mene - našalila se lepa Francuskinja.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    4. jun 2023 | 18:38

    Lepa žena nema šta .....

  • Zli Zii

    5. jun 2023 | 21:59

    Hahahaha, braaate, napisala je "Moj bože, njegov francuski", tj. simpatičan joj je bio način kako priča francuski...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA