Novakova moćna poruka na kameri sa Rolan Garosa: "Kosovo je srce Srbije"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 46

Novak pružio podršku Srbima na Kosovu i Metohiji

Novak Đoković je sigurno započeo bitku za 23. Grend slem u karijeri! Slavio je u prvom kolu Rolan Garosa protiv američkog tenisera srpskog porekla Aleksandra Kovačevića, kojeg je savladao sa 6:3, 6:2, 7:6 i u narednom kolu najboljeg srpskog tenisera čeka "mađarski terminator".

Posle meča, Novak je na kameri napisao Kosovo je srce Srbije uz poruku "Stop nasilju", čime je pružio podršku srpskom narodu na Kosmetu, koji ovih dana trpi teror takozvanih kosovskih vlasti.

Podsetimo, Srbi na severu Kosmeta nedavno su doživeli upad tzv. specijalnih jedinica policije Kosova, gde su albanski gradonačelnici zauzeli opštine u kojima vlast imaju Srbi, pa su čak i skinuli srpsku zastavu i stavili zastavu tzv. Kosova.

Tom prilikom su napali i goloruk narod, a povređeno je 10 osoba.

Situacija na Kosmetu i dalje je napeta, a to možete pratiti i uživo na Telegrafu.

Podsetimo, Novak Đoković vodi poreklo sa Kosova i Metohije i često je pomagao narodu i manastirima u južnoj srpskoj pokrajini, a nedavno je izrazio i želju da njegova deca budu krštena u jednoj od svetinja na Kosmetu.

(Telegraf.rs)

Video: Pletikos govorio za Telegraf posle poraza: "Ja sam kriv! Imam Fabjanovu podršku uvek!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gromada

    29. maj 2023 | 16:49

    On ulaže svoju karijeru, osvojene rekorde i one koje tek treba da sruši i na kraju novčane nagrade da bi pokazao svetu nepravdu koju oseća njegov narod a ostali samo reči u vetar?

  • sinisa

    29. maj 2023 | 16:53

    Bravo kralju❤️🇷🇸❤️

  • Ssss

    29. maj 2023 | 16:48

    Bravo Nole Srbine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA